(ВІДЕО) Мій брат давав гідну відсіч ворогу, тепер настала моя черга - моряк-прикордонник Дмитро

НАЗАД
06 липня 2024 10:46

Дмитро родом з Дніпропетровщини. Його батьки були військовими, і хлопець цим неабияк пишався. Тому коли наша країна була змушена давати відсіч ворогу - Дмитро без вагань доєднався до лав захисників.

Все життя Дмитро впевнено досягав своїх цілей: навчання, робота, саморозвиток, щаслива родина та подорожі. Останньою до повномасштабного вторгнення мандрівкою була Херсонщина. В пам’яті Діми лишилися спогади про Олешківські піски, які є найбільшим піщаним масивом у Європі та озеро Сиваш.

«Я ніколи не опускав руки. Свого часу я щодня їздив на підприємство, де працював оператором верстата з програмним забезпеченням. Скажу відверто, про військову службу навіть і не задумувався. Але у вирі сьогодення, я не міг зрадити свою Батьківщину. Прикладом для мене стали батьки, їх життя було пов’язане з військом. Брат теж давав присягу, а згодом дав гідну відсіч ворогу, але за станом здоров’я був змушений звільнитися», - розповідає військовий.

За словами Дмитра, сьогодні прийшла його черга боронити рідну землю.

«Дуже сильно сумую за донечкою, дружиною та своїми рідними. Найголовніше для мене – не передати цю війну нашим дітям. Вірю, що ми зробимо це. Закінчимо війну, поїдемо до моря, побачимо на власні очі наш Крим і обов’язково покажу доні Олешківські піски та озеро Сиваш», - посміхаючись, розповів Дмитро.

Наразі захисник проходить підготовку в одному з навчальних підрозділів морської охорони ДПСУ, аби вправно вибивати ворога з нашої країни.

Приєднуйся до Перших і ти! Заходь на сайт ДПСУ, заповнюй анкету: https://anketa-rec.dpsu.gov.ua або телефонуй нам: 044 23 07 600.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси